IJzersterk ontvangen scifi-film gaat Netflix nu helemaal veroveren

IJzersterk ontvangen scifi-film gaat Netflix nu helemaal veroveren

De scifi-animatiefilm Nimona knalt de lijst binnen.

De nieuwste animatiefilm van Netflix heet Nimona en deze wordt uitstekend ontvangen. Afgelopen vrijdag debuteerde de film ook op de streamer en wordt nu al erg goed bekeken. Nimona komt binnen op plaats negen en zal ongetwijfeld het vizier op de eerste plaats gericht hebben.

Nimona komt van regisseurs Nick Bruno en Troy Quane en Netflix omschrijft de animatiefilm met woorden als "aangrijpend, scifi-avontuur" en "girlpower". Je hoort in de Engelstalige versie stemmen van Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed, Eugene Lee Yang en RuPaul Charles.

IJzersterk ontvangen
Op Rotten Tomatoes zijn op het moment van schrijven 62 recensies verzameld en deze komen uit op een score van 94 procent. De IMDb noteert een prima 7.7/10 en Moviemeter toont een 3,50/5.

De critics consensus op Rotten Tomatoes luidt als volgt: "Met een voelbare emotie en zijn prachtige animatie en doordachte allegorie, is Nimona een zeer liefdevol geanimeerd avontuur."

Nu op Netflix
Ben je nieuwsgierig en wil je de animatiefilm zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis: Een vals beschuldigde ridder probeert samen met een gedaanteverwisselende tiener zijn onschuld te bewijzen. Maar wat als zij het monster is dat hij moet vernietigen?

NieuwsFilm

meest populair