Deze erotische thriller op Netflix houdt kijkers massaal aan de buis gekluisterd

Deze erotische thriller op Netflix houdt kijkers massaal aan de buis gekluisterd

Heatwave zet de streamer in vuur en vlam.

De Netflix Top 10 is en blijft in handen van Extraction 2, maar dat neemt niet weg dat er genoeg andere nieuwe films in de lijst verschijnen. Op de tweede plaats debuteert de film Heatwave en het is dus duidelijk dat deze veel wordt bekeken.

De thriller Heatwave uit 2022 komt van regisseur Ernie Barbarash (Cube Zero, Stir of Echoes: The Homecoming) en wordt door Netflix omschreven als "sensueel", "spannend" en "mysterie". Je ziet rollen van onder meer Kat Graham, Merritt Patterson en Sebastian Roché.

Topper?
Heatwave is overduidelijk geen topper. De ontvangst is met een 5,0/10 op de IMDb matig te noemen. Moviemeter noteert een bedenkelijke 1,9/5.

"Het had een interessante film kunnen zijn als er betere acteerprestaties waren geleverd. Zoals het nu is uitgevoerd, komt alles goedkoop en amateuristisch over. Jammer van het plot, want dat was redelijk boeiend. Zeker wat de twists richting het einde. Als geheel nét voldoende voor mij, maar dan ook net," aldus AniSter op Moviemeter.

Nu op Netflix
Wil je Heatwave graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Claire heeft een nieuwe baan en een prille romance, maar haar leven neemt een wending wanneer ze de vrouw van haar baas ontmoet en verwikkeld raakt in een storm van bedrog.

NieuwsFilm

meest populair