Heatwave

Heatwave (2022)

4,7 details

  • 100 Min
  • Thriller
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

De jonge en ambitieuze Claire lijkt alles te hebben: een nieuwe functie bij een top vastgoedmakelaar, de leiding over een spannend project en een verleidelijke nieuwe liefde. Maar Claire's leven neemt een wending als ze erachter komt dat ze is gevallen voor de vrouw van haar baas. Hierdoor raakt ze verstrikt in een kwaadwillig web. Terwijl Claire vecht om zichzelf te verdedigen, worden geheimen onthuld en komen duistere motieven die verband houden met haar verleden aan het licht.

Regie
Ernie Barbarash
Cast
Jerry Wasserman, Roger Cross, Katerina Graham, Colleen Wheeler, Sebastian Roché, Merritt Patterson, Aren Buchholz, Cardi Wong, Andres Collantes, Chris Cope, Kayla Wallace, David Lewis, Jacqueline Breakwell, Aliza Rooker, Joshua Guvi, Alicia Hannah-Kim, Ruslan Klimovich.
Release
17.01.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Ernie Barbarash | Scenario: Chris Sivertson | Cast: Kat Graham (Claire Valens), Merritt Patterson (Eva Crane), Sebastian Roché (Scott Crane), Cardi Wong (Ario Leonard), Roger Cross (inspecteur Parker), Aren Bucholz (Lane), e.a. | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2022

Het is best een kunst om een intelligente en onderhoudende thriller af te leveren, die niet drijft op voorspelbaarheden en toevalligheden. Alles valt en staat met degelijk uitgewerkte personages, maar vooral ook met een schrijver en regisseur die hun publiek serieus nemen. Als blijkt dat elk element waar net iets te nadrukkelijk de nadruk op wordt gelegd een doorzichtige functie heeft, dan voel je je als kijker al snel bekocht.

Dat is dan ook precies het gevoel opduikt bij de intens middelmatige thriller Heatwave, die draait om een stiekeme verhouding tussen de ambitieuze met pyromane trekjes omgeven Claire en de tweede veel jongere vrouw van haar baas. De twee vrouwen ontmoeten elkaar bij toeval als Claire tijdens een hittegolf verkoeling zoekt in het zwembad van een sjiek appartementencomplex, waar een vriend van haar achter de receptie zit.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Heatwave Nieuwsberichten