James Cameron noemde Arnold Schwarzenegger "een erg zieke geest" vanwege zijn 'Terminator'-plan

James Cameron noemde Arnold Schwarzenegger "een erg zieke geest" vanwege zijn 'Terminator'-plan

Arnold Schwarzenegger wilde dodelijkere 'Terminator 2' om Stallone te overtreffen.

De vriendelijke rivaliteit tussen Arnold Schwarzenegger (Terminator) en Sylvester Stallone (Rambo) duurt al tientallen jaren, waarbij de mannen elkaar vaak voor de gek houden in enkele van hun grootste films. Het duo heeft uiteindelijk samengewerkt, maar als hun namen samen genoemd worden, denken filmfans meestal eerst aan hun strijd.

Onlangs nam Schwarzenegger deel aan een panelgesprek in het Academy Museum of Motion Pictures over Terminator 2. Hier onthulde hij dat hij een andere visie had dan regisseur James Cameron over de film. Waarom? Hij wilde Stallone overtreffen.

Meer gruwelijke doden
Arnold zei: "In de eerste film doodde ik 68 mensen. In de tweede film moet ik er 150 doden. We gaan omhoog! Hun kelen doorsnijden en ze neerschieten met een kanon en ze overrijden met een auto".

De Oostenrijks-Amerikaans acteur voegde daaraan toe: Ik moest Stallone overtreffen. Ik zei dat mijn hele missie was om de nummer één te zijn in het aantal mensen dat ik op het scherm doodde."

Grens bereikt
Cameron zei: "Arnold, stop ermee. Je bent een heel zieke man. Ik ga ervoor zorgen dat je in Terminator 2 niet één persoon doodt", herinnerde Schwarzenegger zich. "Ik zei dat dit het domste was wat ik ooit gehoord had. Hoe kan dit Terminator 2 zijn zonder dat ik iemand dood? Gooi er op zijn minst een paar symbolische lichamen in."

Bekijk hieronder de trailer voor Terminator 2.



De strijd tussen de twee lijkt inmiddels bijgelegd. Onlangs noemde Schwarzenegger Stallone nog de superieure van de twee.

NieuwsFilm

meest populair