De nieuwe horrorfilm 'Run Rabbit Run' van Netflix stelt voor veel kijkers diep teleur

De nieuwe horrorfilm 'Run Rabbit Run' van Netflix stelt voor veel kijkers diep teleur

Kijkers hebben weinig positiefs te zeggen over de nieuwe horrorflick

Griezelfans hadden hem al een tijdje in hun watchlist staan: de horrorfilm Run Rabbit Run. Toch lijkt deze nieuwe Netflix-film niet aan de verwachtingen te voldoen. Kijkers van de film schrijven zwaar teleurgesteld te zijn door deze "saaie" horrorflick.

De film die vorige week uitkwam op Netflix roept behoorlijk wat negatieve reacties op. Zo krijgt de film op de website Rotten Tomatoes slechts een publieksscore van 26%. Ook de recensenten lijken het met het publiek eens te zijn. Die geven een score van maar 37%.

"Saai, saai, saai"
Kijkers van Run Rabbit Run lijken het over één ding eens te zijn: er gebeurt maar weinig in de film. Zo schrijft iemand dat de film "Vreselijk, verschrikkelijk en saai, saai, saai" is en laat een andere kijker weten de film "verschrikkelijk traag" te hebben vonden.

Hoewel de recensies overheerst worden door de negativiteit, lijkt het acteerwerk van de film toch een lichtje in de duisternis te zijn geweest. Zo wordt het acteerwerk van Sarah Snook, bekend van de hitserie Succession, door veel kijkers geprezen.

'Run Rabbit Run'
De horrorfilm Run Rabbit Run gaat over Sarah, een vruchtbaarheidsarts en alleenstaande moeder die erachter komt dat haar dochter vreemd gedrag vertoont. Als gevolg moet Sarah haar donkere verleden onder ogen komen.



Run Rabbit Run is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair