Ewan McGregor liet de toiletscène uit 'Trainspotting' zien aan zijn kinderen: "gewoon om te lachen"

Ewan McGregor liet de toiletscène uit 'Trainspotting' zien aan zijn kinderen: "gewoon om te lachen"

Hij kon het niet laten om zijn smerigste werk te laten zien

Het is misschien wel de meest bekende film over het thema drugsgebruik: Trainspotting. Hoewel de film vol zit met memorabele scènes, is er één moment dat de meeste kijkers de rest van hun leven bijblijft: de toiletscène. Acteur Ewan McGregor kon het dan ook niet laten om de scène aan zijn kinderen te laten zien.

Hoewel de film niet bepaald geschikt is voor jonge kijkers, wilde McGregor de beruchte scène toch graag aan zijn jonge kinderen laten zien. Hij vertelt hierover in een interview.

"Gewoon om te lachen"
McGregor, die vader is vijf kinderen, vertelt dat hij zijn kinderen op jonge leeftijd meerdere keren de toiletscène heeft laten zien. Waarom? "Gewoon om te lachen," vertelt de acteur. "Het is een unieke situatie voor een vader om zijn kinderen beelden te laten zien waarop hij in het toilet duikt."

In de beruchte scène moet McGregor's personage Renton na het innemen van bepaalde drugs met spoed naar de wc. In de kroeg waar hij naar binnengaat, komt hij echter oog in oog te staan met het smerigste toilet dat hij ooit gezien heeft.

Vieze verdwijntruc
Er zit voor Renton niks anders op dan toch de wc te gebruiken. Wanneer zijn pillen vervolgens per ongeluk in de wc-pot terechtkomen, gaat hij van kop tot teen de pot in. Met de pillen in zijn handen komt hij vervolgens weer naar buiten.



Bekijk de scène hieronder:



NieuwsFilm

meest populair