Gal Gadot over haar 'Cleopatra': "de wereld zal anders naar haar kijken"

De hoofdrolspeelster kan niet wachten.


Gal Gadot zit zeker niet stil. De actrice bemachtigt de ene na de andere grote rol, maar zal over niet al te lang ook te zien zijn als Cleopatra. Tijdens een recent interview laat ze zich uit over haar nieuwste film en wat we kunnen verwachten.

Al jarenlang wordt de Wonder Woman-actrice gelinkt aan de rol, maar het ging niet allemaal van een leien dakje. Patty Jenkins zou normaalgesproken de regie voor haar rekening nemen, maar zich hier op het laatste moment toch vanaf. Kari Skogland nam het stokje over.

Meer problemen
Niet alleen waren er problemen met de regisseur maar ook met Gadot zelf. Sommige mensen vinden het niet kunnen dat Gadot, een Israëlische actrice, een Egyptische koningin gaat spelen. Toch kan Gadot zelf niet wachten om te beginnen.

Tijdens een recent laat ze zich uit over het historische figuur en hoe zij haar gaat neerzetten: "Israël grenst aan Egypte. Ik ben opgegroeid met verhalen over Cleopatra. Net zoals Wonder Woman is zij een sterke, vrouwelijke leider, maar dan een echte".

Verhaal
Gadot vervolgt: "Ik heb zoveel verhalen over haar gelezen en ik heb haar altijd fascinerend gevonden. Veel mensen denken dat zij enkel en alleen een knappe vrouw was die zowel een affaire heeft gehad met Julius Caeser en Marc Anthony, maar er is zoveel meer!"

"Deze vrouw was haar tijd ver vooruit. Ik, net zoals de rest van het team, willen haar eer aandoen. We hebben een prachtig script klaarliggen en ik kan niet wachten om dit verhaal met de wereld te delen. Jullie komen dankzij de film achter een hele andere kant van Cleopatra".

NieuwsFilm

meest populair