Dit retespannende Amerikaanse drama over toxische masculiniteit is vanaf nu te zien

Dit retespannende Amerikaanse drama over toxische masculiniteit is vanaf nu te zien

Nog niet eerder uitgebracht in Nederland!

Vanaf deze week is er opnieuw een Amerikaanse topfilm uit 2022 bij ons in de cinema gearriveerd: The Integrity of Joseph Chambers van schrijver/regisseur Robert Machoian.

In de hoofdrol zien we de nog vrij onbekende Clayne Crawford, maar daarnaast zien we ook Jeffrey Dean Morgan (Negan uit The Walking Dead) als bekender gezicht in een bijrol.

Plot
Uit angst voor de apocalyps gaat Joe, een verzekeringsagent, het bos in voor een 'solo-jachtexperiment' om te testen of hij eigenlijk wel voor zijn gezin kan zorgen als zich een ramp zou voltrekken.

Hij gaat het bos in om een hert te vangen, maar in plaats van de trekker over te halen, raakt hij in tweestrijd. Joe wordt vervolgens verteerd door zijn onmacht als sterke man en probeert genoegdoening te vinden.

Lust voor het oog
In de trailer zien we dat er gebruik wordt gemaakt van een 4:3-ratio en veelal is gedraaid in donkere tinten om zo het bos nog groter en duisterder te doen laten ogen. Zonder twijfel komt dit effect het beste tot zijn recht op een groot scherm in de bioscoop in plaats van op de tv thuis, dus hup, naar de bios!


The Integrity of Joseph Chambers is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair