'Extraction 2' wordt overklast door onbekende romkom die helemaal grijs wordt gekeken op Netflix

'Extraction 2' wordt overklast door onbekende romkom die helemaal grijs wordt gekeken op Netflix

De film Romance in Style tikt Extraction 2 van de koppositie.

Sinds 16 juni stond de actiethriller Extraction 2 bovenaan de Netflix Top 10 en daar is nu een einde aan gekomen. Een romantische komedie tikt de film met Chris Hemsworth van de koppositie. Het gaat om de verder onbekende Hallmark-titel en sterk ontvangen Romance in Style.

De romkom komt uit 2022 en is geregisseerd door Michael Robison en Netflix omschrijft de film als "Charmant" en "Romantisch". Je ziet rollen van onder meer Jaicy Elliot, Benjamin Hollingsworth en Connie Manfredi.

Sterk ontvangen
Hallmark-films worden over het algemeen niet zo sterk ontvangen. Dat geldt niet voor Romance in Style. De romkom staat op een prima 7,1/10 op de IMDb en FilmTotaal-recensent Femke van Kooten gaf maar liefst vier sterren.

"Haar [Ella van actrice Jaicy Elliot] uiterlijk sluit heel goed aan bij haar idealen en motivaties en dus ook bij de boodschap van de film: als je jezelf mooi vindt, dan straal je schoonheid uit," aldus Van Kooten over de film.

Nu op Netflix
Wil je de nieuwe koploper in de Netflix Top 10 graag zien, dan vind je die nu hier op Netflix.


Een aspirant-modeontwerpster wordt verliefd als ze een jonge mediamagnaat helpt in zijn tijdschrift meer aandacht te schenken aan body positivity en inclusiviteit.

NieuwsFilm

meest populair