Deze duistere thriller is Netflix helemaal aan het veroveren

Deze duistere thriller is Netflix helemaal aan het veroveren

Een film uit 2006 met Samuel L. Jackson.

De Netflix Top 10 wordt op dit moment overspoeld met nieuwe releases, zowel Netflix Originals als catalogusfilms. Tot de laatste groep behoort de misdaadthriller Freedomland die nu op de vijfde plaats staat in de lijst.

De film uit 2006 komt van regisseur Joe Roth en Netflix omschrijft deze als "duister, mysterie" en "geheimhouding". Naast Samuel L. Jackson hebben ook Julianne Moore en Edie Falco rollen in de thriller.

Wisselend ontvangen
De thriller kreeg matige reacties van recensenten en publiek. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat Freedomland op slechts 23 procent en de IMDb noteert een gemiddelde 5,1/10.

"Veel te ingewikkeld gemaakt deze prent. Julianne Moore is ronduit slecht en men mag van geluk spreken dat Samuel L. Jackson nog iets van deze film maakt of het was een ramp geweest," schreef FT-lezer Tarkus in het verleden op FilmTotaal. Hij gaf twee sterren. "De enige sterren die ik geef zijn volledig op naam van Samuel L. Jackson."

Nu op Netflix
Heb je Freedomland nog niet gezien en gun je de film wel een kans, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Wanneer een vrouw meldt dat haar zoontje is ontvoerd door een zwarte man, gaan een Afro-Amerikaanse rechercheur en een blank journalistenteam op zoek naar details.

NieuwsFilm

meest populair