Krijgt 'Indiana Jones' alsnog een spin-off op Disney+? De regisseur reageert!

Krijgt 'Indiana Jones' alsnog een spin-off op Disney+? De regisseur reageert!

Zouden we dan toch een serie kunnen verwachten?

We kunnen momenteel genieten van de vijfde Indiana Jones-film in de bioscopen, maar er gaan al langer geruchten over een eventuele spin-off op Disney+. De regisseur van Dial of Destiny geeft duidelijkheid.

Indiana Jones and the Dial of Destiny wordt niet enorm goed ontvangen. Toch is dit echt de allerlaatste keer dat Harrison Ford de hoed van Indy opzet. De filmreeks loopt natuurlijk al lang en er zijn zelfs plannen voor een spin-off.

Niet meer in ontwikkeling
Beter gezegd; er waren plannen voor een spin-off. Al snel daarna werd bekend dat de serie niet langer in ontwikkeling is bij Disney+. Toch leek het James Mangold, de regisseur van de nieuwe Indy-film, tijd om nog meer erover te zeggen. Dat deed hij bij de podcast Happy, Sad, Confused.

"Ik heb gekeken naar wat ze aan het ontwikkelen waren voor die serie", vertelt de regisseur. "Maar ik denk dat het puur speculatief was over de vraag of die serie er écht zou komen."

In de prullenbak
"En het had overigens weinig te maken met Indiana Jones", onthult Mangold. "Het was de wereld, maar het was het gewoon net niet." Helaas moeten we ervan uit gaan dat de serie toch echt in de prullenbak ligt.



NieuwsFilm

meest populair