Coole scifi-foto's uit de "Star Wars-film" van Netflix

Coole scifi-foto's uit de "Star Wars-film" van Netflix

Nieuwe blik op de diverse cast.

Zack Snyder komt eind dit jaar met zijn gloednieuwe scifi-film Rebel Moon die exclusief op Netflix te zien is. De film is het startpunt van een groots universum dat zich uit zal breiden naar series en spellen. We hebben nu nog meer nieuwe foto's van een aantal personages.

De film begon ooit als Snyder's pitch voor een Star Wars-film, maar hij werd meteen afgewezen. Nu heeft hij zijn idee uitgewerkt tot een grootschalig, uniek universum.

Verhaal
Rebel Moon vertelt het verhaal van Kora, gespeeld door Sofia Boutella. Zij probeert door heel het heelal strijders te rekruteren om de strijd aan te kunnen gaan tegen een tirannieke overheid onder leiding van Regent Balisarius die haar vreedzame kolonie bedreigt.

Momenteel zijn er plannen voor meerdere spin-offs en zelfs videospellen gebaseerd op het universum van Rebel Moon.

Stills
Hieronder zie je de stills die Empire Magazine exclusief heeft gepubliceerd. Ze bieden nieuwe blikken op Ray Fisher (Justice League) als Darian Bloodaxe en Bae Doona (The Host) als Nemesis.


De film is vanaf 22 december exclusief te bekijken op Netflix. We weten ook dat een tweede deel snel zal volgen. Snyder vertelt namelijk dat "Netflix dingen kan die een traditionele studio niet kan, voor zover het aankomt op films snel achter elkaar uitbrengen."

NieuwsFilm

meest populair