Dit alternatieve einde van 'John Wick: Chapter 4' werd afgekeurd door het testpubliek

Dit alternatieve einde van 'John Wick: Chapter 4' werd afgekeurd door het testpubliek

Hadden jullie deze afloop van de blockbuster ook links laten liggen?

De John Wick-franchise is een groot succes. Keanu Reeves wist in alle vier de films hoge ogen te gooien en ook het laatste deel, dat nog niet zo heel lang geleden uitkwam, werd ijzersterk onthaald. Toch had deze er heel anders uit kunnen zien. Opgelet: SPOILERS volgen onder de trailer!



In het vierde deel lijkt Wick op het einde het loodje te leggen. Ondanks het feit dat we hem niet echt zien sterven, zien we wel zijn graf. Misschien dat hij dus toch nog leeft, maar die kans lijkt nogal klein. Toch wilde regisseur Chad Stahelski hem eerst de film laten overleven.

Ander einde
Tijdens een recent interview laat de filmmaker zich erover uit: "Ik heb twee eindes opgenomen en deze zien er echt wel anders uit. In eentje kom je erachter dat hij nog leeft, in de andere is het aan het publiek om te oordelen wat er is gebeurd".

"We hebben beide eindes uitgeprobeerd. We wilden erachter komen wat het publiek liever had, maar er was een duidelijke voorkeur. Het einde dat jullie kregen te zien is het einde dat het beste scoorde. Het was een goede manier om dit te testen en ik ben blij met hoe de film in elkaar is gestoken".

Meer?
We hebben dus het einde gekregen waarvan we niet zeker weten wat er met Wick is gebeurd. Het is dus onduidelijk of we ooit nog een nieuwe John Wick-film krijgen te zien, maar het geliefde personage zal sowieso opduiken in de Ballerina-spinoff.

NieuwsFilm

meest populair