De duistere Flash uit 'The Flash' onthuld op bijzonder gave foto's

De duistere Flash uit 'The Flash' onthuld op bijzonder gave foto's

Het personage ziet er zeer gaaf uit.

In The Flash zitten heel wat superhelden en schurken, maar dat is ook niet erg verbazingwekkend gezien het verhaal. Toch dook er ook een mysterieus personage in de blockbuster op, waar we nu wat meer van te zien krijgen. Opgelet: SPOILERS volgen onder de trailer!



Wanneer Barry Allen naar het verleden reist om de dood van zijn moeder te voorkomen wordt hij 'aangevallen' door een duister en angstaanjagend wezen. Pas op het einde van de film keert dit personage terug. Dan komen we erachter dat het gaat om een oudere Flash.

Doel
Deze Flash, uit een andere tijdlijn, wil voorkomen dat de jonge Barry Allen het verleden aanpast, aangezien zijn moeder dan zal sterven. Het doel van deze Flash is dan ook om de andere Barry Allen uit de weg te ruimen, maar dit verloop toch iets anders dan verwacht...

De blockbuster zit bomvol actiescènes met de nodige CGI, maar de meeste mensen zijn toch wel van mening dat de duistere Flash er erg goed uitzag. Eerlijk is eerlijk, hij is behoorlijk akelig en komt ook niet erg vriendelijk over. De onderstaande afbeeldingen tonen dat opnieuw aan.

Foto's
De artiest achter dit design, Sam Williams, deelde meerdere kiekjes op zijn Instagram-pagina van de duistere Flash. Zo schrijft hij o.a.: "Ik ben hier best trots op. Het was geen makkelijke taak, maar ik ben zeer tevreden met het eindresultaat". Oordeel zelf maar met de onderstaande beelden.



NieuwsFilm

meest populair