Eindelijk is er weer eens wat nieuws rondom 'The Purge 6' maar echt goed klinkt het niet

Eindelijk is er weer eens wat nieuws rondom 'The Purge 6' maar echt goed klinkt het niet

Gaat Universal er nu wel of niet voor?

Het is alweer tien jaar geleden dat de eerste Purge-film uitkwam. Sindsdien zijn er heel wat vervolgen geweest, maar het zesde deel laat behoorlijk lang op zich wachten. Hoe komt dit?

Het vijfde en voorlopig laatste deel, The Forever Purge, kwam twee jaar geleden uit. Sindsdien is het stil rondom de geliefde franchise. Nu is er echter toch weer wat nieuws. Volgens de bedenker, James DeMarco, ligt het probleem bij het budget.

Te weinig
Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit: "Het script ligt klaar. Ik heb het zelf geschreven. Universal heeft het ook al gezien. Het verhaal gaat over een gebroken Amerika, dat bestaat uit meerdere verschillende staten en ideeën. Het gaat er in elk deel heel anders aan toe"

"Het ging allemaal goed, maar nu zijn er echter zorgen over het budget. Het ligt nu aan Universal hoe zij verder willen gaan. Het budget is namelijk erg laag en ik denk niet dat we het verhaal kunnen vertellen dat we willen vertellen met dit bedrag".

"We willen een grootste film maken om dit nieuwe Amerika in beeld te brengen. Het moet een episch verhaal worden, waar we Frank Grillo ook voor willen laten terugkeren. Het is op dit moment echter allemaal behoorlijk onduidelijk..."

NieuwsFilm

meest populair