Florence Pugh en Cillian Murphy hebben langdurige naaktscène in de thriller 'Oppenheimer'

Florence Pugh en Cillian Murphy hebben langdurige naaktscène in de thriller 'Oppenheimer'

In de VS kreeg de film een R-rating.

Over een paar weken verschijnt Oppenheimer in de bioscoop. Naast nucleaire wapens, kun je ook veel bloot verwachten in de historische dramafilm.

De regisseur van onder andere Interstellar en Inception komt deze zomer met een drie uur durend historisch drama over de uitvinding van de atoombom. Maar duikt nu ook in ingewikkelde romantische relaties.

Chemie
In een gesprek met The Guardian liet Cillian Murphy weten dat hij geen details over het plot mocht weggeven. Wel liet hij meer weten over de relatie tussen hem, Florence Pugh en Emily Blunt, die de vrouw van Oppenheimer speelt.

"Ze zetten acteurs in een kamer om te zien of er een vonk was, en lieten alle producers en regisseur aan een tafel kijken", vertelt hij. "Ik weet niet welke maatstaf ze gebruiken, maar soms krijg je een chemie en niemand weet waarom."

Langdurige naaktscène
Uit een rapport blijkt dat Murphy en Pugh een 'langdurige naaktscène' hebben in de film. Dit is geen schokkend nieuws, aangezien we weten dat Robert Oppenheimer een affaire had met de jongere psychiater, Jean Tatlock, die wordt gespeeld door Pugh.



Project van enorme schaal
Met een speciale IMAX-camera, een atoombom scene zonder CGI en een enorme sterrenkast die naast Cillian Murphy, Emily Blunt en Florence Pugh, ook bestaat uit Robert Downey Jr., Rami Malek en Matt Damon, kunnen we gerust zeggen dat het een project van enorme schaal is.

Oppenheimer is vanaf 20 juli te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair