Tom Cruise ontkent bizar gerucht dat collega's hem niet in de ogen mogen aankijken

Tom Cruise ontkent bizar gerucht dat collega's hem niet in de ogen mogen aankijken

Volgens de acteur klopt er niks van het bizarre gerucht

Dat Hollywood-acteurs vaak onderwerp worden van een broodjeaapverhaal, is geen verrassing. Zeker als het gaat om grote sterren als Tom Cruise, zijn geruchten over arrogantie, diva-gedrag en bizarre eisen, al snel de wereld in. Volgens Cruise zelf klopt daar echter niks van.

In een interview met The Times gaat Cruise in gesprek met twee van zijn Mission: Impossible-collega's, regisseur Christopher McQuarrie en acteur Simon Pegg.

Geen oogcontact
Op de vraag wat het meest bizarre verhaal is dat hij ooit over zichzelf heeft gehoord, vertelt Cruise over een specifiek gerucht dat rondgaat: hij zou zijn eigen collega's verbieden om oogcontact met hem te maken. Volgens Cruise en zijn collega's klopt hier echter helemaal niks van.

Volgens Pegg is Cruise dan ook een stuk gewoner dan hij overkomt op het publiek. "Ik heb me een weg kunnen banen door alle bizarre mythologie die hem omringt," vertelt Pegg.

"Gewoon een man"
Pegg benoemt dan ook dat de superster twee kanten lijkt te hebben. "Aan de ene kant is hij Tom Cruise - deze raadselachtige filmster waar iedereen iets van wil weten. En aan de andere kant is hij gewoon een man. Ik vind het leuk om normaal met hem te zijn."

Cruise en Pegg zijn samen te zien in de nieuwe Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. De film is vanaf 13 juli te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair