Eerste trailer 'Napoleon' van Ridley Scott en met Joaquin Phoenix als de 'Kleine Generaal'

Eerste trailer 'Napoleon' van Ridley Scott en met Joaquin Phoenix als de 'Kleine Generaal'

Hij kwam uit het niets en veroverde alles: de bekende Franse keizer en landveroveraar Napoleon Bonaparte nu in zijn eigen Hollywood-film.

Universal Pictures International en Sony Pictures hebben de eerste trailer online gezet voor de film Napoleon van regisseur Ridley Scott, bekend van onder meer Gladiator en Black Hawk Down. Check de geweldige beelden hieronder.

De hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan de Oscarwinnende Joker en Beau is Afraid-acteur Joaquin Phoenix. Zijn Napoleon zagen we al op de eerste foto's. Hij speelt de bekende Franse keizer en landveroveraar Napoleon Bonaparte. We zien de turbulente opkomst en ondergang van 'de kleine generaal'.

Napoleon
De biografische actiefilm toont ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht aan de hand van diens verslavende, wispelturige relatie met Josephine, zijn enige ware liefde. Ook maken we kennis met Napoleons geraffineerde militaire en politieke strategieën.

De film zou volgens Universal Pictures "de meest dynamische oorlogsscènes ooit gefilmd" laten zien. Naast Phoenix hebben onder meer Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Ben Miles en Ludivine Sagnier rollen in de film.

Eerste trailer
Hieronder zie je de eerste trailer voor de film op het Nederlandse witte doek te zien is vanaf 23 november. Daarna zal Napoleon, met zijn 158 minuten, exclusief te streamen zijn op Apple TV+.


De film was eerder bekend onder de titel Kitbag, maar uiteindelijk is er gekozen voor een meer herkenbare filmtitel. Op dit moment werkt regisseur Scott aan zijn volgende grote film: Gladiator 2.

NieuwsFilm

meest populair