In de 'Barbie'-film bezoeken Margot Robbie en Ryan Gosling ook Nederland!

In de 'Barbie'-film bezoeken Margot Robbie en Ryan Gosling ook Nederland!

De dramakomedie over het bekende speelgoed verschijnt volgende week.

Volgens de eerste online reacties zou de dramakomedie Barbie prima vermaak bieden. Het meest opvallende aan de film zou niet eens de rol van Margot Robbie als Barbie zijn. Haar tegenspeler krijgt de meeste lof.

Die tegenspeler is Ryan Gosling en hij speelt de voornaamste Ken in de film, het vriendje van Barbie. De manier waarop Gosling de rol speelt wordt bejubeld.

Nederland
In een speciale video over Ken zien we meerdere beelden uit de film. Ook een shot waarin Barbie en Ken op een tandem zitten en als een ANWB-stelletje door een Nederlandse platteland rijden, vol tulpen en molens.

Uiteraard is het maar een kleine verwijzing, maar het duo doet in de film dus ook ons kikkerlandje even aan. De video heet Just Ken Exclusive en wordt kort omschreven op YouTube: "Heard everyone was feelin the Ken-rgy". Bekijk de featurette hieronder.

Barbie en Oppenheimer
Volgende week woensdag wandelt Greta Gerwigs Barbie van Warner Bros. Pictures de Nederlandse bioscoopzalen in. Een dag later verschijnt Christopher Nolans Oppenheimer, ook van Warner Bros. Op zijn minst opvallend.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair