Margot Robbie en Emma Mackey lijken zoveel op elkaar dat 'Barbie' er bijna over grapte

Margot Robbie en Emma Mackey lijken zoveel op elkaar dat 'Barbie' er bijna over grapte

Ze lijken wel een tweeling.

Het duurt niet lang meer voordat we van Margot Robbie's Barbie mogen genieten in de bioscoop. Maar Robbie is niet de enige Barbie en het lijkt zelfs alsof ze een dubbelganger heeft in de film.

Barbie wordt na een existentiële crisis uit Barbie World gezet. Ze gaat vervolgens samen met Ken naar de echte wereld om op zoek te gaan naar de zin van het leven en echte schoonheid.

Emma Mackey
Sex Education-ster Emma Mackey is, net als Robbie, ook een van de Barbies in de aankomende film. Hoewel alle Barbies in de film er erg anders uitzien, lijken Mackey en Robbie echt sprekend op elkaar.

Online wordt er vaak over gesproken dat de twee enorm op elkaar lijken. Het gebeurt zelfs zo vaak dat regisseur Greta Gerwig het bijna in de film heeft gestopt.

Buzzfeed
Tijdens een puppy-interview met Buzzfeed liet Robbie weten dat zij en Gerwig bijna grapten over de gelijkenis tussen de twee actrices. Dit idee viel uiteindelijk in het water.



Cast
Naast Margot Robbie en Emma Mackey bevat de film nog veel meer Barbie en Ken personages. Deze rollen zijn ook weggelegd voor Ryan Gosling, Kate McKinnon, Simu Liu, Kingsley ben-Adir, Michael Cera en America Ferrera.

Barbie is vanaf 19 juli te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair