Eerste trailer 'Wonka' met de Willy Wonka van 'Dune'-ster Timothée Chalamet!

Eerste trailer 'Wonka' met de Willy Wonka van 'Dune'-ster Timothée Chalamet!

Eindelijk de eerste echte beelden uit de Wonka-film.

Na meerdere films die zich vooral focuste op Charlie uit de Charlie and the Chocolate Factory-verhalen van Roald Dahl is het nu tijd voor een film over Willy Wonka, de eigenaar van de chocoladefabriek.

In de film van Paul King, bekend van onder meer de Paddington-films, speelt Timothée Chalamet de titelrol. Andere rollen komen van Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Olivia Colman, Jim Carter en Hugh Grant. De laatste speelt Oompa-Loompa.

Wonka
We ontmoeten de jonge Willy Wonka. Hij zit boordevol ideeën en is vastbesloten om de wereld stap voor stap te veranderen. Hij bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen bij een droom. Als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten, dan is alles mogelijk.

De titelrol is dus voor Chalamet, die we de laatste jaren in steeds meer grote films zien. Zo zagen we hem doorbreken in Call Me by Your Name (2017) en sinds 2021 zagen we hem in grote titels als The French Dispatch, Dune en Don't Look Up.

Trailer
Hieronder zie je de eerste trailer voor Wonka die vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen te zien moet zijn. Na de trailer ook de officiële (teaser)poster.


Ben je meer van wat stevigere films, dan is misschien de eerste trailer van DogMan iets voor jou. Ook deze trailer verscheen vandaag.

Poster
Hieronder hebben we ook nog de teaserposter waarop we Wonka op de rug kijken als hij vermoedelijk in zijn fabriek staat.



NieuwsFilm

meest populair