'Superman: Legacy' strikt deze drie topacteurs als iconische 'Justice League'-helden

'Superman: Legacy' strikt deze drie topacteurs als iconische 'Justice League'-helden

Het nieuwe DCU begint vorm te krijgen.

Onlangs werd bekend dat David Corenswet en Rachel Brosnohan die rollen van Clark Kent/Superman en Lois Lane op zich gaan nemen in James Gunn's Superman: Legacy. Nu zijn er drie nieuwe topacteurs toegevoegd aan de cast, en ze spelen personages waar fans al lang op wachten.

Het startpunt van het nieuwe DCU introduceert meteen een hoop nieuwe superhelden die ook wel eens lid kunnen zijn (of worden) van de Justice League.

Drie helden
Vanity Fair meldt dat Isabela Merced, Edi Gathegi en Nathan Fillion de rollen van Hawkgirl, Mister Terrific en Green Lantern op zich gaan nemen in de geanticipeerde Superman-reboot. Merced kun je kennen van haar rollen in films als Dora and the Lost City en Sicario: Day of the Soldado.

Gathegi is geen vreemde in de wereld van superhelden. Hij speelde namelijk Darwin in X-men: First Class. Verder staat hij bekend om zijn rollen in de Twilight-films en series als StartUp en For All Mankind.

Green Lantern
Na zo'n twaalf jaar keert Green Lantern weer terug naar het witte doek, maar Nathan Fillion speelt niet de Lantern waar de meeste mensen bekend mee zijn. Hij speelt namelijk Guy Gardner, een van de andere mensen die onderdeel is van het Green Lantern Corps naast de bekendere Hal Jordan en Jon Stewart.


Oplettende fans weten dat Fillion al te zien was in The Suicide Squad. De personages uit die film lijken als enige mee te gaan naar dit nieuwe DCU, maar aangezien Fillion's personage definitief dood is gegaan in die film, gaan we Fillion niet als beide personages zien.

NieuwsFilm

meest populair