Vanessa Kirby over het spelen van Sue Storm in 'Fantastic Four' in het Marvel Cinematic Universe

Vanessa Kirby over het spelen van Sue Storm in 'Fantastic Four' in het Marvel Cinematic Universe

Het lijkt er telkens meer op dat zij het wordt.

Er wordt de laatste paar maanden behoorlijk veel gesproken over Marvels nieuwste Fantastic Four-film. De superheldenstudio wil het opnieuw proberen na enkele flops. Nu doet weer een grote naam de ronde en dit schijnt bijna rond te zijn.

We hebben al heel wat namen voorbij horen komen. Zo zou Adam Driver kans maken op de rol van Reed Richards, terwijl Marvel ook interesse zou hebben in Margot Robbie als Sue Storm. Een andere actrice schijnt echter toch aan de haal te gaan met de rol.

Naam
Het gaat hier om niemand anders dan Vanessa Kirby. Meerdere filmwebsites melden nu dat zij de grote kanshebber is en dat Marvel haar de rol heeft aangeboden. Nog niks is bevestigd, maar het lijkt er wel op dat zij dit zelf ook wel ziet zitten.

De actrice, o.a. bekend van de Mission: Impossible-franchise, werd hier recentelijk nog over gevraagd. Haar reactie was toen als volgt: "Het zou een eer zijn om in de huid te mogen kruipen van Sue Storm. Het is een geweldig personage en het lijkt mij echt fantastisch!"

Meer
Het feit dat de actrice zo positief reageert is volgens de nodige filmfanaten een goede aanduiding dat zij waarschijnlijk de nieuwe Sue Storm zal worden. De regisseur van de blockbuster, Matt Shakman, verklapt wel nog niks.

Tijdens een interview zei hij het volgende: "Ja, er doen behoorlijk wat gekke verhalen de ronde. Zo gaat dat met een project van deze schaal. Ik hou enorm veel van 'Fantastic Four' en alle personages dus ik ga mijn uiterste best doen om hier zo een goed mogelijke film van te maken, maar ik kan nog niks verklappen".

NieuwsFilm

meest populair