Cameo's van grote sterren uit 'Barbie' geknipt: regisseur geeft uitleg

Cameo's van grote sterren uit 'Barbie' geknipt: regisseur geeft uitleg

Greta Gerwig vindt het behoorlijk jammer.

Greta Gerwig wist voor haar Barbie blockbuster heel wat grote namen te strikken, maar wist je dat de regisseuse ook de nodige sterren uit de film heeft geknipt? Tijdens een recent interview legt ze uit waarom ze dit heeft gedaan.

De hoofdrollen zijn natuurlijk weggelegd voor Margot Robbie als Barbie en Ryan Gosling als Ken, maar de film zit bomvol grote namen. Toch heeft de filmmaker twee van de grootste namen in de filmwereld vandaag de dag niet een rol kunnen geven in de blockbuster, al kwam het behoorlijk dichtbij.

Zonde
Het gaat hier om niemand anders dan Saoirse Ronan en Timothée Chalamet. Gerwig heeft al de nodige keren gewerkt met Ronan maar ook Chalamet speelde een belangrijke rol in haar Lady Bird en Little Women-verfilming.

Gerwig laat zich erover uit: "Saoirse wilde graag meedoen, maar had een drukke agenda. We wilden voor een cameo gaan maar dit lukte gewoon niet. Ik wilde dit ook doen met Timmy, maar ook dat pakte niet uit zoals verwacht. Hier baal ik echt van".

Toekomst
Gerwig vervolgt: "Ik hou enorm veel van ze. Het voelt echt alsof ik iets maak zonder mijn kinderen. Ja, ik weet het, het zijn niet mijn kinderen, maar toch voelt het een beetje alsof ik hun moeder ben. Ik vind het zonde dat het er niet van is gekomen..."

Ronan deelt die mening: "Ik was bezig met een ander project, dat werd opgenomen in Londen, net zoals 'Barbie'. Ik zou normaal gesproken te zien zijn geweest als een andere Barbie, maar dit was gewoon te lastig. Ik vind dit echt jammer..."

NieuwsFilm

meest populair