Michael Keaton zat bovenop acteurs: hij hield opmerkelijk lijst bij om hen op fouten in 'Birdman' te wijzen

Michael Keaton zat bovenop acteurs: hij hield opmerkelijk lijst bij om hen op fouten in 'Birdman' te wijzen

Edward Norton hielp een handje mee.

Het ziet er altijd zeer indrukwekkend uit wanneer een film is (of op z'n minst lijkt) te zijn opgenomen in een enkel shot. Hier hoort natuurlijk ook Birdman bij en daar is nu een leuk weetje van opgedoken.

Wanneer een soortgelijk project goed in elkaar wordt gezet kan het er bijzonder gaaf uitzien, maar het is ook lastig om het allemaal foutloos te laten verlopen. Daar weten Michael Keaton en Edward Norton ook alles vanaf.

Lijst
Beide acteurs spelen belangrijke rollen in Birdman en besloten een 'spelletje' te spelen en een lijst bij te houden met wie de meeste en minste fouten zou maken tijdens de opnames van de film.

Volgens de lijst van de twee acteurs werden de meeste fouten gemaakt door de met een Oscar bekroonde actrice Emma Stone. Gelukkig maakte Zack Galifianakis veel goed.

De beste
Hij maakte namelijk de minste fouten. Grappig genoeg maakte de acteur zelf ook af en toe wel eens een foutje links en rechts, maar hij wist dit altijd goed te corrigeren en verbergen, waardoor deze momenten zelfs in de film zitten.

Bekijk de trailer van Birdman nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair