Deze gloednieuwe arthouse-film wordt gigantisch goed ontvangen door het publiek

Deze gloednieuwe arthouse-film wordt gigantisch goed ontvangen door het publiek

Momenteel een 8,2 op IMDb!

Op het International Film Festival Rotterdam begin dit jaar was de première van de arthouse-klapper A House in Jerusalem en vanaf deze week is hij nu ook te zien voor iedereen die hem toen gemist heeft in 010.

De film is een co-productie van het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Qatar en zelfs Palestina, waar regisseur Muayad Alayan nog steeds woont en werkt vanuit de stad Bethlehem.

Synopsis
Nadat haar moeder bij een ongeluk is omgekomen, verhuist de getraumatiseerde Rebecca met haar vader Michael naar Jeruzalem. Michael is zelf ontroostbaar, maar wil dat zijn dochter een nieuw leven begint in de stad.

Het jonge meisje kan haar moeder echter niet vergeten en het lukt haar niet het verleden los te laten. De spanning tussen vader en dochter neemt toe als Rebecca ontdekt dat er nog een meisje van haar leeftijd in het huis woont.

Thriller/horror
In de spannende trailer zien we dat het hier gaat om een ijzersterk drama met zowel zowel thriller alsook horror-elementen, dus dit wordt zeker een zeer interessante film met voor iedereen wat wils!


A House in Jerusalem is vanaf 13 juli te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair