'Oppenheimer'-regisseur Christopher Nolan zou niet blij zijn met release 'Barbie'

'Oppenheimer'-regisseur Christopher Nolan zou niet blij zijn met release 'Barbie'

De twee films komen op dezelfde datum uit...

Het is al maandenlang een meme: de release van zowel Barbie als Oppenheimer valt op exact dezelfde dag. Vooral grappig gezien de twee films enorm ver uit elkaar liggen natuurlijk. Volgens bronnen is regisseur Christopher Nolan helemaal niet blij met de kleurrijke film.

Het is bijna zover: de release van Oppenheimer. Én de release van Greta Gerwigs Barbie. Al maanden grappen fans over de twee films, want welke ga je als eerste zien? Het zijn mogelijk de twee allergrootste blockbusters van het jaar. Welke gaat dan beter scoren?

Niet blij
Volgens bronnen van Insider is Nolan helemaal niet blij met de release van Barbie. Hij zou naar verluidt Warner Bros. hebben gevraagd om de datum van Gerwigs film te verplaatsen, maar dat wilde de studio niet.

Het zijn allemaal anonieme bronnen die dit beweren, dus laten we het met een korreltje zout nemen. Toch is het best voor te stellen dat Nolan - die zijn epische blockbuster mogelijk al langer op de planning had staan - niet helemaal tevreden is met de gang van zaken.

Atoombom vs. Barbies Dream House?
In Oppenheimer volgen we het leven van J. Robert Oppenheimer: de vader van de atoombom en een groot pleitbezorger tegen nucleaire proliferatie en oorlogsvoering. Aan de andere kant van het spectrum volgen we Margot Robbie als Barbie in de wonderlijke en kleurrijke wereld van de pop.



NieuwsFilm

meest populair