Foto's 'Snow White' met Gal Gadot onthullen de zeven (politiek correcte) dwergen

Foto's 'Snow White' met Gal Gadot onthullen de zeven (politiek correcte) dwergen

Een riskante zet van Disney of gaat dit juist goed uitpakken.

De laatste paar jaar brengt Disney de nodige live-action remake uit van hun klassieke animatiefilms. Nu is Snow White aan de beurt maar niet iedereen is een fan van wat er gaande is. Hoofdrolspeler Rachel Zegler laat zich hier nu weer eens over uit.

De originele animatiefilm, Snow White and the Seven Dwarfs, stamt alweer uit 1937, maar werd gebaseerd op een nog ouder boek, namelijk dat van de Brothers Grimm uit 1812. Toch ziet de live-action remake van 'Het Huis van de Muis' er heel anders uit.

Anders
De titel zegt het al: Sneeuwwitje heeft een huid witter dan sneeuw, maar in de nieuwe versie zal de geliefde prinses gespeeld worden door de latina-actrice Rachel Zegler.

Dit ziet lang niet iedereen zitten, maar de actrice heeft geen zin meer in de kritiek en bijt van zich af met het onderstaande bericht.



Meer
Daar blijft het echter niet bij. De zeven dwergen zijn nu niet meer echt dwergen, maar omgetoverd tot politiek correcte personages. Ook hier reageert niet iedereen even positief op. Vorm je eigen mening door hier te klikken voor de foto.

NieuwsFilm

meest populair