'Barbie' ster Margot Robbie verdedigt casting van Ryan Gosling als 'oude Ken'

'Barbie' ster Margot Robbie verdedigt casting van Ryan Gosling als 'oude Ken'

Zij vindt het gewoon moeten kunnen.

Een van de grote zomer blockbusters van dit jaar is ongetwijfeld Barbie. Toch was er best wel wat te doen over de film. Zo vinden sommige mensen Ryan Gosling te oud als Ken. Hij beet al eerder van zich af maar nu komt ook hoofdrolspeelster Margot Robbie voor hem op.

De twee acteurs werden recentelijk geïnterviewd door The New York Times waar dit onderwerp weer naar boven kwam. Robbie werd zo'n twee weken geleden 33, maar Gosling is 'al' 42. Dit is volgens enkele mensen een te groot leeftijdsverschil en te oud om Ken nog te kunnen spelen.

Onzin
Robbie is het hier duidelijk niet mee eens en laat dat weten ook: "Technisch gezien zijn Barbie en Ken in de zestig, dus ik zie leeftijd niet echt als een probleem. Kijk bijvoorbeeld naar 'Grease'. Dit zijn zogenaamd tieners. Ik heb de film misschien wel 150 keer gezien maar niet een keer heb ik me daar zorgen om gemaakt. Ik heb er altijd van kunnen genieten".

"Ik let er niet op hoe oud ze zijn. Het is een charismatische en getalenteerde cast en daarom hou ik zo van die film. Wij proberen min of meer hetzelfde te doen met 'Barbie', daar gaat het bij ons om."

Gosling
Ook Gosling liet zich er nog kort over uit door het volgende te zeggen: "In eerste instantie wist ik niet of ik de juiste uitstraling had om Ken te kunnen spelen. Ik twijfelde dan ook en wist niet of ik de rol moest accepteren".

"Uiteindelijk vertrouw ik Greta en Margot. Zij hebben een duidelijke visie en gaven mij al het vertrouwen dat ik nodig had". Bekijk de trailer van de film nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair