De Marvel-film 'Fantastic Four' krijgt een forse tegenvaller te verduren

De Marvel-film 'Fantastic Four' krijgt een forse tegenvaller te verduren

Het leek allemaal zo goed te gaan maar nu is het toch een iets ander verhaal.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je waarschijnlijk wel dat het geen makkelijke tijd is in Hollywood. Al eerder besloten de schrijvers te staken en nu hebben ook behoorlijk wat acteurs besloten voorlopig te stoppen met werken. Dit heeft echter grote gevolgen.

De grote Disney baas Bob Iger liet recentelijk nog weten het bijzonder vervelend te vinden dat dit nu gebeurt, aangezien dit ook negatieve gevolgen zal hebben voor 'Het Huis van de Muis'. Hieronder valt natuurlijk ook Marvel en dus de nieuwe Fantastic Four. Laatstgenoemde krijgt nu ook een klap te verduren.

Probleem
De laatste paar weken werden we vaak getrakteerd op castinggeruchten over de film. Zo hebben we bekende namen als Margot Robbie, Adam Driver en Vanessa Kirby voorbij horen komen om er maar een paar te noemen, maar dat is nu gedaan.

Vanwege de staking en de regels die daarbij gepaard zijn mogen acteurs op dit moment niet onderhandelen met studio's. Alle gesprekken i.v.m. een eventuele rol in de nieuwe superheldenfilm worden nu dan ook stopgezet.

Vertraging
De opnames van Fantastic Four zouden normaal gesproken van start gaan begin 2024 in januari, maar de kans is groot dat dit nu verandert. Het is voor het eerst sinds 1960 dat er een staking van deze schaal plaatsvindt in Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair