Vanaf deze dag kijk je 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' op Disney+

Vanaf deze dag kijk je 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' op Disney+

De nieuwste Marvel-film zie je begin volgende maand op de streamer.

Begin mei verscheen Guardians of the Galaxy Vol. 3 met veel succes in de wereldwijde bioscoopzalen. Binnenkort voegt de film zich bij zijn voorgangers en de rest van het Marvel Cinematic Universe op Disney+.

De streamer van 'de huismuis' heeft bekend gemaakt dat de derde Guardians of the Galaxy vanaf 2 augustus op Disney+ te zien zal zijn. En dat is dus zo'n drie maanden nadat de film in de bioscopen in première ging.

Succesvol
Na het zwak presterende Ant-Man and the Wasp: Quantumania was Guardians of the Galaxy Vol. 3 van opnieuw James Gunn een doorslaand succes. Het miljard werd niet gepasseerd, maar de miljoenen stroomden wel binnen.

Vol. 1 uit 2014 noteerde 773 miljoen dollar wereldwijd, Vol. 2 uit 2017 kwam tot 869 miljoen dollar en Vol. 3 zit daar met 842,4 miljoen dollar niet ver vandaan. De ontvangst was met respectievelijk 92, 85 en 82 procent ook prima.

Augustus
Zet 2 augustus dus alvast in je agenda om Guardians of the Galaxy Vol. 3 op Disney+ te gaan kijken.


In Vol. 3 settelen onze geliefde buitenbeentjes zich op Knowhere. Hun leven wordt al snel op zijn gezet door het turbulente verleden van Rocket. Peter Quill en zijn team moeten het leven van Rocket redden, een missie die, als hij niet succesvol wordt voltooid, mogelijk kan leiden tot het einde van de Guardians.

Promo Disney+
Marvel heeft ook al een promovideo voor de release op Disney+ online gezet. Er zullen vast ook de nodige bonusvideo's online komen. De Nederlandse 4K UHD / Blu-ray versie staat gepland voor 8 september.



NieuwsFilm

meest populair