Algemeen

FilmTotaal zoekt trailerposters!

door FilmTotaal op 05.02.2008 om 17:03 in Algemeen
FilmTotaal zoekt een aantal mensen die helemaal thuis zijn in de wereld van de filmtrailers. Bijna iedere dag verschijnen er wel nieuwe trailers en helaas missen we er soms een aantal. Wat verwachten we van een trailerposter:

Als trailerposter van FilmTotaal zoek je zelfstandig de laatste trailers en post je dit in het nieuws van FilmTotaal (voorpagina dus). Er is geen redactie tussen jou en je trailer dus wij verwachten dat je goed zelfstandig kunt nadenken en werken. Onderschat het niet, we willen benadrukken dat er ook echt wat geplaatst moet gaan worden.

Je moet in staat zijn om correct Nederlands te schrijven. Af en toe spelvouten maken mag natuurlijk, mits het zich niet keer op keer herhaalt. (maar gelukkig hoef je niet/nauwelijks iets te schrijven bij het plaatsen van trailers)

*Je bent helemaal up-to-date wat betreft de laatste filmtrailers.*

*Bijna iedere dag maak je wel even een rondje langs de bekende trailer websites om de laatste video's te checken.*

*Je bent een beetje technisch zodat je zelf video's op FilmTotaal kan gaan plaatsen. We willen vooral trailers 'embedden' zodat iedereen ze hier op de FilmTotaal website kan bekijken.*

Trailers posten op FilmTotaal doe je vrijwillig, je krijgt er dus niet voor betaald. Het kost hoogstens een paar minuten om iets te plaatsen op de site en je hoeft er dus in principe niets bij te schrijven (mag wel). Wat je wel kan verwachten is een hip Filmtotaal e-mail adres, 4TB schijfruimte :0), en vooral veel reacties want trailers zijn altijd goed voor veel discussie!

Spreekt dit je aan? Neem contact met ons op via het volgende formulier. Vertel daarin wat over jezelf (leeftijd/reden/hoe vaak online etc..) en dan krijg je spoedig een reactie van ons.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair