Waarom Brie Larson compleet ontbreekt in het Marvel Cinematic Universe sinds 'Avengers: Endgame'

Waarom Brie Larson compleet ontbreekt in het Marvel Cinematic Universe sinds 'Avengers: Endgame'

Ze heeft meer dan genoeg te doen.

De laatste jaren is Marvel druk bezig met het vervangen van hun bekende superhelden door een nieuwe generatie. Zo zullen Iron Man, Captain America en Black Widow (naar alle waarschijnlijkheid) niet terugkeren, maar waar past Captain Marvel precies in dit rijtje?

In Avengers: Endgame kwamen we er allemaal achter dat Brie Larsons Carol Danvers veruit een van de sterkste en krachtigste Avengers is. Het viel duidelijk op dat zij zowat iedereen aankan, maar ondanks het feit dat bijna niemand tegen haar is opgewassen, zien we haar niet zo heel veel...

Weinig te zien
Sinds Endgame hebben we haar maar bijzonder weinig gezien. Larson gaf hier zelf enige tijd geleden al een antwoord op, door te zeggen dat Captain Marvel niet alleen de aarde beschermt maar ook andere planeten en daarom lang niet altijd van de partij is.

Larson moest genoegen nemen met kleine rolletjes of cameo's en zal in november ook te zien zijn in The Marvels, waar nog niet zo heel lang geleden de trailer van verscheen. Heb je deze gemist? Bekijk hem dan alsnog hieronder.



Druk bezig
Zo zei Larson: "Waarom zien we haar niet meer zo veel? Nou, ik weet dat Carol wel een 'workaholic' is. Ze is altijd druk bezig en heeft daarom niet meer veel contact met haar vrienden en familie. Daar kan ik mezelf ook wel in vinden".

Sinds Endgame zijn er nog tien andere MCU-films geweest en ook acht series. Toch had menig fan wel gedacht dat ze iets meer te doen zou krijgen. Larson keert eindelijk terug later dit jaar en wie weet krijgt ze na The Marvels wel weer meer te doen.

NieuwsFilm

meest populair