Netflix doet belofte aan abonnees die ze mogelijk niet waar kunnen maken

Netflix doet belofte aan abonnees die ze mogelijk niet waar kunnen maken

Een jaar is een lange tijd...

Vandaag de dag komen er steeds meer streamingdiensten bij, maar Netflix is vooralsnog de leider. Dit willen ze blijven ook dus nu maken ze een nieuwe belofte. De vraag is of ze deze echter ook na kunnen komen...

De laatste jaren heeft de streaminggigant wel vaker zijn prijzen aangepast, maar nu belooft Netflix dat er voor een jaar lang niks zal veranderen. Hier laat een van de grote bazen, Spencer Neumann, zich nu over uit.

Bericht
Zo zegt hij: "Er zal voorlopig niks veranderen. Dit heeft voornamelijk met het feit te maken dat we nieuwe abonnees hebben gekregen sinds de 'paid sharing rollout'". Het laatstgenoemde gaat over de strengere regels m.b.t. de wachtwoorddelers, die sinds kort meer moeten betalen.

Netflix liet zich al eerder uit over deze controversiële regel. Ondanks het feit dat hier niet iedereen een fan van was, pakte het wel lucratief uit: "Wanneer je met zulk nieuws komt valt dat te merken. Gelukkig pakte het goed uit en hebben wij meer abonnees gekregen, waardoor we ook voor betere content kunnen zorgen".

Afwachten
De vraag is nu natuurlijk of Netflix deze belofte na gaat komen. Als ze de prijzen daadwerkelijk een jaar niet willen aanpassen/verhogen moet het natuurlijk allemaal goed blijven gaan, anders komen ze hier misschien dadelijk toch nog op terug... Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair