Antonio Banderas keert mogelijk terug als zijn gemaskerde held in nieuwe 'Zorro'

Antonio Banderas keert mogelijk terug als zijn gemaskerde held in nieuwe 'Zorro'

Meerdere ideeën maar wordt het ook een werkelijkheid?

Antonio Banderas heeft al in heel wat films gespeeld, maar een van zijn bekendere rollen is toch wel ongetwijfeld die van Zorro. Twee keer was de geliefde acteur te zien als de gemaskerde held, maar misschien komt het nog wel van een derde keer.

Het is alweer een tijd geleden dat we Banderas zagen als Zorro. De eerste keer was alweer in 1998, in The Mask of Zorro. In 2005 keerde hij terug, voor The Legend of Zorro. In de twee films waren andere belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Anthony Hopkins en Catherina Zeta-Jones.

Meer
Nu, vele jaren later, blijkt dat Banderas misschien wel terugkeert. Er wordt namelijk al een tijdje gesproken over een nieuwe Zorro-film. Meerdere verhalen doen de ronde, maar Banderas liet zich er tijdens een recent interview ook zelf even kort over uit.

"Ik heb verschillende ideeën gehoord. Mocht het inderdaad komen van een vervolg, dan zal ik een soort van mentor figuur spelen zoals Anthony dat ook al deed in het eerste deel. Ik train dan de nieuwe Zorro en dat lijkt me echt een heel gaaf idee. Ik hoop dat het ervan komt".

Knettergekke film
Daar blijft het niet bij. Banderas verklapt dat Quentin Tarantino zelfs interesse had in een Zorro/Django crossover en het hier ook met hem over heeft gehad tijdens de Oscars in 2020: "Ik werd meteen enthousiast".

"Ik bedoel, ik heb nooit met hem samengewerkt maar het lijkt me geweldig, en met Jamie Foxx en een oudere Zorro? Het zou fantastisch zijn, maar tegelijkertijd ook grappig en heel gek, maar wel op een goede manier!"

Bekijk hieronder nog eens de trailer van The Mask of Zorro.



NieuwsFilm

meest populair