Nieuwe scifi-film 'They Cloned Tyrone' op Netflix wordt heel goed ontvangen

Nieuwe scifi-film 'They Cloned Tyrone' op Netflix wordt heel goed ontvangen

De science-fiction komedie is nu te zien

Science-fiction fans kunnen weer een film aan hun watchlist toevoegen: de nieuwe They Cloned Tyrone. Deze scifi-komedie krijgt momenteel namelijk zeer hoge ratings en veel positieve reviews.

Hij is pas sinds vandaag te zien op Netflix, maar wordt nu al flink geprezen door recensenten: de nieuwe They Cloned Tyrone.

Scifi-satire
De scifi-komedie They Cloned Tyrone gaat over een excentriek drietal dat op onderzoek gaat naar een reeks griezelige gebeurtenissen in de buurt. Hoe meer aanwijzingen naar de waarheid ze vinden, hoe verder verwikkeld ze raken in een duister buurtcomplot.

De cast bestaat onder andere uit John Boyega, Jamie Foxx en Teyonah Parris. Regisseur Juel Taylor maakt hiermee zijn speelfilmdebuut.

"Grappig, slim en prikkelend"
Op de website Rotten Tomatoes wordt de film zeer goed ontvangen. Zo geven recensenten de film momenteel een score van maar liefst 98% en geeft het publiek een score van zelfs 100%. De film wordt dan ook geprezen voor de "slimme" combinatie van sci-fi en komedie.



Zo schrijven recensenten dat de film "grappig, slim en prikkelend" is en wordt de film vergeleken met onder andere The Cabin in the Woods en het repertoire van Ethan en Joel Coen.

Release
They Cloned Tyrone is nu te zien op Netflix. Bekijk hierboven alvast de trailer.

NieuwsFilm

meest populair