Deze spannende thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze spannende thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Poker Face direct in de Netflix Top 10.

Sinds afgelopen donderdag staat de misdaadthriller Poker Face op Netflix. De film met onder meer Russell Crowe verscheen begin dit jaar nog in de Nederlandse bioscopen.

Poker Face werd door Crowe zelf geregisseerd en Netflix omschrijft de film met woorden als "spannend" en "ensemble". Naast Crowe zie je ook rollen van onder meer Liam Hemsworth, Aden Young, Steve Bastoni en RZA.

Matige ontvangst
De Tomatometer van Rotten Tomatoes komt na 34 recensies niet verder dan negen procent. Op Moviemeter zien we een score van 2,4/5 en dat is niet bepaald hoog. FilmTotaal-recensent Aram Isaac in zijn recensie met 1,5 ster:

"Uiteindelijk is het interieur van het huis nog het meest spectaculair, waar overigens weinig creatiefs mee wordt gedaan. Poker Face is een pokerspeler die door blijft spelen zonder fatsoenlijke kaarten te hebben, waardoor niemand dit lachertje nog serieus neemt."

Nu op Netflix
Heb je zin in een pokeravondje met Russell Crowe, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Als een miljardair zijn oudste vrienden ontvangt voor hun jaarlijkse pokergame, verhoogt hij de inzet op een sinistere manier. Maar een dreiging van buitenaf bemoeilijkt zijn plan.

NieuwsFilm

meest populair