Sean Bean voor de 25e keer vermoord in een film of serie: "woedend en kapot"

Sean Bean voor de 25e keer vermoord in een film of serie: "woedend en kapot"

Zijn fans vinden dat het maar eens moet stoppen.

Sean Bean is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. De acteur heeft al in heel wat films en series gespeeld, maar hij staat voornamelijk bekend om een ding: het altijd sterven in zijn projecten. Nu komt hij alweer voor een 25ste keer 'om het leven'.

De acteur is nu al voor de 25ste keer gestorven op het scherm. Bean is nu namelijk ook in de serie World On Fire overleden. Hierin speelt hij Douglas Bennett, of beter gezegd, speelde hij. Hij mag dan wel het eerste seizoen overleefd hebben, in het tweede seizoen komt hij tijdens de eerste aflevering al om het leven.

Genoeg is genoeg
Zijn fans hebben hier nu schoon genoeg van en vinden dat het wel eens gedaan moet zijn. Op sociale media zijn dan ook de nodige reacties te vinden van mensen die zeggen dat ze de serie niet verder willen of zullen kijken nu hij weer eens vroegtijdig aan zijn einde komt.

Bean is dus al heel wat keren gestorven. Zijn bekendere sterfscènes zijn toch wel die van The Lord of the Rings, Game of Thrones en de James Bond-film GoldenEye. De acteur vindt het zelf nu echter ook wel mooi geweest.

Minder
De Britse acteur liet al eerder weten dat hij voorlopig geen personage meer wil spelen dat sterft, omdat het allemaal te voorspelbaar wordt. Toch vindt hij sommige van zijn sterfgevallen ook wel mooi.

Voornamelijk de dood van Boromir in de legendarische The Lord of the Rings-trilogie is hem goed bevallen. Hier zegt Bean het volgende over: "Niet alleen was het een geweldig personage om te spelen, zijn dood was ook heroïsch en triomfantelijk".



NieuwsFilm

meest populair