John Boyega wijst "met respect" de slechtste 'Star Wars'-vervolg aan

John Boyega wijst "met respect" de slechtste 'Star Wars'-vervolg aan

Een duidelijke mening waar de nodige fans het eens mee zullen zijn.

Niet iedereen is een even grote fan van de laatste Star Wars-trilogie. De nodige fans vonden de laatste drie films maar een rommeltje, maar nu haalt ook niemand minder dan John Boyega uit naar een van de meest recente blockbusters.

Boyega wist een belangrijke rol te scoren in de trilogie en is te zien als Finn. Hij begint als een Stormtrooper, maar wordt uiteindelijk een belangrijk lid van het verzet en Reys beste vriend. Toch hadden filmfanaten gehoopt op meer van zijn personage en hijzelf waarschijnlijk ook.

Minder
Boyega kreeg namelijk telkens minder te doen en werd in de ogen van velen nogal overbodig. Het begon goed, maar helaas werd zijn personage nooit echt geweldig. Dit ziet de acteur vandaag de dag ook in.

Zo zegt hij tijdens een recent interview: "De beste film is zonder enige twijfel 'The Force Awakens'. En de minste, met alle respect, dat is Episode VIII" voordat hij snel toevoegt: "Maar ze zijn allemaal heel leuk hoor!"

The Last Jedi
Hier heeft Boyega het dus over The Last Jedi van Rian Johnson. Finn Finn kreeg dan ook een bizarre en ietwat onnodige missie die gedurende het hele verhaal niet echt tot zijn recht kwam. Bekijk hieronder nog eens een van zijn scènes in deze film.



NieuwsFilm

meest populair