De 3 superhelden uit 'The Marvels' in vol ornaat op speciale Comic-Con poster

De 3 superhelden uit 'The Marvels' in vol ornaat op speciale Comic-Con poster

Captain Marvel, Ms. Marvel en Monica Rambeau.

Op dit moment vindt in San Diego de jaarlijkse Comic-Con plaats. Tijdens het evenement presenteren de grote filmstudio's over het algemeen hun nieuwe fanfilms, zoals de bekende superheldenfilms van DC en Marvel. Door de stakingen in Hollywood zijn de meeste studio's dit jaar afwezig.

Ook Marvel Studios laat het evenement schieten. Toch komt er iets nieuws vanaf Comic-Con over de volgende grote film in het Marvel Cinematic Universe: de Comic-Con poster voor The Marvels.

Andy Park
De poster komt van concept artist Andy Park, die tevens Director of Visual Development is bij Marvel Studios. Hij deelde een ontwerp voor The Marvels waarop we Carol Danvers / Captain Marvel, Kamala Khan / Ms. Marvel en Monica Rambeau in kostuum zien.

De rollen worden respectievelijk gespeeld door actrices Brie Larson (Captain Marvel), Iman Vellani (Ms. Marvel) en Teyonah Parris (WandaVision). Alledrie de kostuums zijn compleet nieuw ontworpen voor The Marvels, de 33e film in het MCU.

Poster
Hieronder zie je het affiche voor de film van regisseur Nia DaCosta (Candyman) en de film verschijnt op 8 november dit jaar in de Nederlandse bioscopen. Recent verscheen de volledige trailer.



NieuwsFilm

meest populair