Netflix deelt trailer erotische Nederlandse film 'Happy Ending': wat zou jij doen na een trio?

Netflix deelt trailer erotische Nederlandse film 'Happy Ending': wat zou jij doen na een trio?

Nieuwe Netflix-film met Gaite Jansen over de gevolgen van een trio.

Netflix komt binnenkort weer met een Nederlandse Original. Deze draagt de titel Happy Ending en kan gezien worden als een erotische Nederlands drama of komedie. De eerste trailer is een feit.

De film wordt door Netflix omschreven als een zowel komisch als kwetsbaar verhaal over een koppel waarvan de relatie op de proef wordt gesteld na een trio. De cast bestaat uit onder meer Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Joy Delima, Claire Bender, Sinem Kavus en Sidar Toksöz.

Happy Ending
Luna (Jansen) en Mink (Lakemeier) zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen.

Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve (Delima) zet het leven van Luna op haar kop.

September
Happy Ending is het winnende script van regisseur Joosje Duk, ingezonden voor de Netflix New Voices wedstrijd in 2021. Vanaf 1 september is Happy Ending wereldwijd beschikbaar op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair