Happy Ending

Happy Ending (2023)

5,5 details

  • 92 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Nederland
92 Min Nederland

Luna en Mink vieren het eenjarige jubileum van hun relatie. Mink weet dat Luna al sinds het begin van hun relatie slechts doet alsof ze haar orgasme bereikt; Luna durft echter op dit punt van hun relatie hier niet meer over te beginnen. Haar beste vriendinnen brengen haar ertoe om nieuwe dingen uit te proberen, en zo stelt ze een spannend idee voor aan Mink: een trio. Zo verwelkomen ze de klimaatactiviste Eve in hun slaapkamer. Hierdoor komt het leven van Luna op zijn kop te staan.

Regie
Joosje Duk
Cast
Martijn Lakemeier, Gaite Jansen, Joy Delima, Sinem Kavus, Claire Bender, Sidar Toksöz, Denise Aznam, Kanea Blokland, Sebastiaan Chabot, Tim Conijn, Teunie de Brouwer, Ishan Kallasingh, Boaz Kok, Yaron Menneken, Ties Rempt, Willemien Slot, 'Ntianu Stuger, Thijs van Teijlingen.
Release
01.09.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Joosje Duk | Scenario: Joosje Duk | Cast: Gaite Jansen (Luna), Martijn Lakemeier (Mink), Joy Delima (Eve), Sinem Kavus (Bo), Claire Bender (Tirza), Sidar Toksüz (Samir), e.a. | Speelduur: 92 minuten | Jaar: 2023

Acteurs Gaite Jansen en Martijn Lakemeier waren respectievelijk achttien en zestien toen ze voor het eerst samen acteerden in de Carry Slee-verfilming Lover of Loser. De jeugdfilm waarschuwde voor de gevaren van loverboys en had ondanks het zware duidelijk afgebakende thema een tamelijk onschuldig karakter. De paden van beide acteurs kruisten elkaar nog diverse malen. In de Netflix-productie Happy Ending zijn het inmiddels (bijna) dertigers.

In het komische drama druipt de seks ervan af en spelen Jansen en Lakemeier het stel Luna en Mink die elkaar in een strandtent ontmoeten en al snel gaan samenwonen. Ze zijn een jaar verder als ze proberen hun relatie een nieuwe impuls te geven door een derde persoon te zoeken voor een trio. Luna faket namelijk heel wat orgasmes af en geeft haar vriend het idee dat hij een ware held is in bed.

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

Happy Ending Nieuwsberichten