Naakte lichaam Florence Pugh in 'Oppenheimer' gecensureerd met zwarte CGI-jurk?

Naakte lichaam Florence Pugh in 'Oppenheimer' gecensureerd met zwarte CGI-jurk?

Van een probleem naar het andere.

Er is de laatste tijd veel te doen over Oppenheimer, ook over de seksscène die in de film voorkomt. Sommige landen vinden dit echter te grafisch en hebben besloten de blockbuster aan te passen.

Christopher Nolan heeft al heel wat pareltjes gemaakt, maar de regisseur neemt niet vaak pikante scènes op. In Oppenheimer zit er echter een seksscène tussen Oppenheimer (Cillian Murphy) en Jean Tatlock (Florence Pugh).

Liever niet
In verschillende landen in Azië wordt de film bewerkt. Dit is tamelijk opmerkelijk. Het komt wel vaker voor dat sommige 'spannende' scènes in bepaalde landen volledig uit de film worden geknipt, maar hier gaat het om een CGI toevoeging.

In een bepaalde scene zit Pugh naakt op een stoel, maar door de CGI heeft zij in een keer nu een klein zwart jurkje aan. Een kiekje daarvan is hier te zien.

Meer problemen
Daar blijft het niet bij. Al eerder waren er problemen met de film in India, wanneer Tatlock tijdens seks vraagt aan Oppenheimer haar iets voor te lezen uit de Bhagavad Gita (de iconische 'Now I am become Death, the destroyer of worlds'-quote). In India waren ze hier allesbehalve blij mee.

Bekijk de trailer van Oppenheimer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair