'The Exorcist: Deceiver' verschijnt in 2025 na 'The Exorcist: Believer'

'The Exorcist: Deceiver' verschijnt in 2025 na 'The Exorcist: Believer'

Horrorfans hoeven niet heel lang te wachten op het tweede deel uit de nieuwe trilogie.

Net zoals hij dit deed met zijn Halloween-trilogie, blaast regisseur David Gordon Green nu nieuw leven in horror-franchise The Exorcist. En ook ditmaal kunnen we drie films verwachten.

Gisteren verscheen al de eerste trailer voor The Exorcist: Believer, het eerste deel in deze trilogie, maar we weten nu ook iets meer over het vervolg.

Drieluik van terreur
Via The Hollywood Reporter is namelijk bekend geworden dat het tweede deel van het drieluik de titel The Exorcist: Deceiver zal dragen. Daarnaast weten we ook dat deze film in april 2025 de bioscopen zal bereiken.



Believer verschijnt op zijn beurt op 13 oktober 2023, om het 50-jarig bestaan van de oorspronkelijke horrorklassieker uit 1973 te vieren.

Nog veel onzekerheid
Maar zoals bij alle grote Hollywood-producties momenteel het geval is, kan er nog van alles veranderen door de lopende stakingen. Deceiver heeft weliswaar een releasedatum twee jaar in de toekomst, maar de stakingen kunnen heel goed effect hebben op de opnamedata.

The Exorcist: Believer is overigens ook de eerste film in de franchise waarin acteerlegende Ellen Burstyn terugkeert als het personage Chris MacNeil, de moeder van de bezeten Regan uit de eerste film.

NieuwsFilm

meest populair