'Oppenheimer'-acteur Cillian Murphy wil een Ken spelen in 'Barbie 2'

'Oppenheimer'-acteur Cillian Murphy wil een Ken spelen in 'Barbie 2'

Hij wil wel in een vervolg spelen.

Op dit moment nemen Barbie en Oppenheimer het tegen elkaar op. Cillian Murphy is de hoofdrolspeler van de laatstgenoemde, maar ziet het nu wel zitten om in een Barbie-vervolg op te duiken.

Ondanks het feit dat beide blockbusters het behoorlijk goed doen, is Barbie toch wel de grote nummer een. De film overtreft eigenlijk alle verwachtingen, waardoor er nu al wordt gesproken over een eventueel vervolg. Hier heeft Murphy ook wel interesse in.

Meer
Recentelijk kwam hier nog een artikel over langs op FilmTotaal. De nodige filmfanaten zeggen goede ideeën te hebben voor de sequel en welke acteurs die cast moeten komen versterken als een nieuwe Barbie of Ken. Murphy wil dit ook.

Tijdens een recent interview laat de acteur zich erover uit: "Jazeker zie ik dit zitten! Laat mij maar het script zien en dan kunnen we het erover hebben" zegt hij over een eventuele Barbie-sequel. "Ik heb het eerste deel nog niet gezien maar ik kan er niet op wachten!"

Concurrentie?
Sommige mensen denken dat de Barbie en Oppenheimer het met elkaar 'uitvechten', maar ze profiteren ook van elkaars succes. Er gingen zoveel mensen naar Barbie dat tickets in Amerika waren uitverkocht en filmfanaten dus maar naar Oppenheimer gingen.

Murphy is dan ook blij om te zien dat de bioscopen weer opleven: "Ik denk dat het geweldig is, dat er meerdere topfilms tegelijkertijd in de cinema's draaien. Het levert een geweldige filmzomer op!"



NieuwsFilm

meest populair