Netflix verwijderalarm: deze blockbusters staan nog maar enkele dagen online

Netflix verwijderalarm: deze blockbusters staan nog maar enkele dagen online

Er staat iets moois bij voor iedereen.

Netflix voegt elke week weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook afscheid nemen van enkele projecten. Bekijk hieronder de waslijst aan blockbusters die nog maar enkele dagen online staan.

Een film van Steven Spielberg met hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio én Tom Hanks? Dat is er natuurlijk eentje die je niet mag missen! Het gaat hier om de geliefde Catch Me If You Can. Dit is het waargebeurde verhaal van Frank Abagnale.

Trailer
Een jonge DiCaprio kruipt in de huid van Abagnale, die wordt gezocht voor oplichting. Hij heeft miljoenen dollars aan valse checks ingewisseld, maar weet telkens weer uit de handen van de FBI te blijven door zich constant te vermommen. Detective Carl Hanratty (Hanks) geeft echter niet op en komt telkens dichter in de buurt.

Bekijk de trailer hieronder.



Meer moois
Daar blijft het niet bij. Ook de sterk onthaalde Fences van Denzel Washington, waarin hij eveneens de hoofdrol speelt, zal verdwijnen, net zoals Star Trek Beyond, Dirty Dancing, Jackie én Baywatch.

Interesse in een van deze blockbusters? Wees er dan snel bij. Deze films zijn alleen nog maar deze maand te zien, dus je hebt nog maar enkele dagen de tijd!

NieuwsFilm

meest populair