Onthulling van Cillian Murphy: Waarom hij geluk heeft dat hij de Batman van Christopher Nolan niet speelde

Onthulling van Cillian Murphy: Waarom hij geluk heeft dat hij de Batman van Christopher Nolan niet speelde

De acteur kreeg eindelijk dan eens een hoofdrol.

Cillian Murphy schittert op dit moment in Oppenheimer, de nieuwste film van Christopher Nolan. De twee werkten al meerdere keren samen, maar nog nooit speelde Murphy een hoofdrol. Toch kwam het dichtbij.

Nolan heeft enkele oogappeltjes. Zo werkt de geliefde regisseur maar wat graag samen met Michael Caine, maar dus ook met Murphy. Laatstgenoemde wilde eigenlijk ook Batman spelen in The Dark Knight-trilogie, maar deze rol ging uiteindelijk naar Christian Bale.

Beste keuze
Toch heeft Murphy hier al het begrip voor. Recentelijk liet de acteur zich er nog over uit en toen had hij het volgende te zeggen: "We kregen Christian Bale als de superheld te zien en hij deed dit geweldig".

"Als ik heel eerlijk ben, zag ik mezelf ook nooit als de perfecte optie. Ik heb niet de juiste bouw om deze superheld overtuigend te kunnen spelen. Christian daarentegen is echt perfect". Toch bleef Murphy niet met lege handen achter, aangezien hij de schurk Scarecrow mocht spelen.

Hoofdrol
Uiteindelijk kreeg Murphy dus eindelijk zijn hoofdrol te pakken in een Christopher Nolan-film. De acteur schittert op dit moment in Oppenheimer, al ga je misschien toch liever naar Barbie. Misschien weet de onderstaande trailer je echter wel te overtuigen.



NieuwsFilm

meest populair