Anna Drijver verovert Netflix nu helemaal met veel pikante scènes

Anna Drijver verovert Netflix nu helemaal met veel pikante scènes

Er zitten veel pikante scènes in de serie 'Knokke Off'.

Netflix brengt zowat elke week wel weer nieuwe films en series uit, maar Nederlandse projecten komen niet zo heel vaak voor. Toch heeft actrice Anna Drijver een grote hit te pakken met haar nieuwe serie Knokke Off, waar behoorlijk wat pikante scènes inzitten.

Knokke Off is een Nederlands-Vlaamse-serie, die tot nu toe sterk is onthaald. Niet voor niets staat hij op dit moment op plaats nummer 1 van de top 10 van best bekeken series van de dag. Het is dan ook een serie die genoeg te bieden heeft, waaronder de nodige 'spannende' scènes.

Naakt
Er zitten behoorlijk wat intieme scènes in, maar volgens Willen De Schryver, die eveneens een belangrijke rol speelt in de serie, werden hier wel hele goede en serieuze afspraken over gemaakt. Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit.

"Er was altijd een intimeitscoach aanwezig, maar ook van tevoren werden er al heel wat afspraken gemaakt. Daardoor kon iedereen duidelijk zijn grenzen aangeven. We weten wat wel en niet oké is, en je weet waar we elkaar al dan niet mogen aanraken. Het was super professioneel".

Grote namen
Buiten Drijver en De Schryver is een andere belangrijke rol weggelegd voor Jasmine Sendar. De actrice is sinds kort te zien in Goede tijden, slechte tijden. Bekijk hieronder de trailer van Knokke Off.



NieuwsFilm

meest populair