Foto 'Avatar 3' hint naar naar mogelijk doorslaggevende rol voor Spider

Foto 'Avatar 3' hint naar naar mogelijk doorslaggevende rol voor Spider

Een nieuwe richting voor het menselijke personage?

James Cameron liet met Avatar: The Way of Water na lange tijd weer zien waarom hij een van de meest succesvolle regisseurs ooit is. Hij is ook al lange tijd bezig met de drie vervolgen. In een blik achter de schermen zien we wellicht een nieuwe richting voor het menselijke personage Spider.

Avatar: The Way of Water introduceerde Spider (Jack Champion), een mens die tussen de Na'vi leeft op Pandora. Hij heeft een hechte band met het gezin van Jake Sully, maar in de film komen we erachter dat hij de biologische zoon van de vijandige Miles Quaritch is.

Achter de schermen
The Way of Water is al een tijdje beschikbaar op platformen als Pathé Thuis en natuurlijk op Blu-Ray. Dit komt altijd gepaard met een hoop extra beelden achter de schermen. Nu hebben oplettende fans een mogelijk moment tussen Spider en Tyseria (Bailey Bass) gespot.

Dit zou een verwijderde scène kunnen zijn van The Way of Water, maar het is zeker mogelijk dat dit een eerste blik is op Avatar 3. Het lijkt erop dat Spider een waterfles overhandigt aan Tyseria en ze onder de indruk is. Dit komt dan waarschijnlijk omdat dit haar eerste interactie met een mens is.

Avatar 3
De foto's achter de schermen kun je hier bekijken. Een potentiële band tussen Spider en Tyseria kan mogelijk invloed hebben op de band die Lo'ak met haar heeft en wellicht tot een 'love triangle' leiden. Hieronder bekijk je ook een uitgebreide video die je meeneemt achter de schermen van The Way of Water.


Avatar: The Way of Water is nu te streamen op Disney+ en beschikbaar om te kopen of huren via Pathé Thuis. Momenteel is het de bedoeling dat Avatar 3 op 19 december 2025 in de bioscoop verschijnt, maar met de huidige protesten in Hollywood zou dit eventueel kunnen veranderen.

NieuwsFilm

meest populair