Sandra Bullock had een flink eisenpakket voor naaktscène met Ryan Reynolds

Sandra Bullock had een flink eisenpakket voor naaktscène met Ryan Reynolds

Gelukkig zijn de twee goed bevriend en was het eerder grappig dan gênant.

Sandra Bullock heeft al in behoorlijk wat films gespeeld. Voor The Proposal nam ze ook een pikante scène op met Ryan Reynolds, maar de bekende actrice had wel de nodige eisen.

Mocht je de scène in kwestie niet meer voor ogen hebben, het gaat om het moment dat een naakte Bullock uitglijdt in de douche en bovenop een eveneens naakte Reynolds valt.

Regels
De met een Oscar bekroonde Bullock laat zich over de scène uit en hoe zij zich hierop voorbereidde: "Ryan en ik kennen elkaar al héél lang. We zijn eigenlijk als het ware met elkaar opgegroeid".



Bullock vond het wel belangrijk dat zij knullig overkwam in de scène: "Ik wilde niet sexy zijn of doen. Ik wilde gaan voor een onhandige scène waar je goed om kan lachen. Ik doe niet sexy als ik naakt ben, in het echte leven of tijdens de opnames".

Veilig
Bullock vervolgt: "Het was fijn om het met een vriend op te nemen. Je voelt je veilig, al blijft het een beetje gek. We namen het op met soort van stickers over onze 'intieme gedeeltes' en mijn haar over mijn tepels".



Tot slot verklapt de actrice een geheimpje: "En Ryan heeft geen kleine! Ik wilde niet kijken en dat heb ik ook niet gedaan, maar het viel wel op... Ryan was wel heel aardig en cool dus het was goed te doen".

NieuwsFilm

meest populair